ایران سرزمین گنج های گمشده

ما در این وبلاگ سعی میکنیم که با الهام گرفتن از اگاهیهای گذشتگان وبا بهره گرفتن از دانش باستان سناسی به شناخت اثار ونمادهای بجا مانده از انان بپردازیم ونااگاهانه اثار ارزشمندملی را بخاطر خرافه گویی بعضیها که از این دانش بی بهره مانده اند را نابود نسازیم

ایران سرزمین گنج های گمشده

ما در این وبلاگ سعی میکنیم که با الهام گرفتن از اگاهیهای گذشتگان وبا بهره گرفتن از دانش باستان سناسی به شناخت اثار ونمادهای بجا مانده از انان بپردازیم ونااگاهانه اثار ارزشمندملی را بخاطر خرافه گویی بعضیها که از این دانش بی بهره مانده اند را نابود نسازیم

تقویت نیروی مردان

  • در تقویت نیروی جنسی فایده غذا بیشتر از دواست. غذایی که از آن خون قوی گرم و لزج پدید بیاید تا گرمای آن از رطوبت، بخار و ریح تولیدکند (البته ریاح غیر دردناک در عروق که با رطوبت فضلیه همراه با حرارت لطیف باشد). اگر خون قوی و لزج باشد، ریحی که از آن پیدا می‌شود زود تحلیل نمی‌رود بلکه قوت آن تا هضم دوم و سوم باقی می‌ماند. غذایی که بدین منظور انتخاب می‌شود باید دارای سه خصوصیت باشد. اول اینکه کثیرالغذا باشد، دوم مولد ریح و باد باشد، سوم مایل به گرمی باشد. پس اگر غذایی دارای این خصوصیات باشد مناسب‌تر بوده و آدمی را از چیزهای دیگر بی‌نیاز می‌کند. اگر همه این خصوصیات در یک غذا جمع نباشد می‌توان از چند غذا استفاده کرد. به هر حال غذاها در تولید منی بدون تردید موثرتر از داروها می‌باشند و اعتماد بر آنها با طبیعت موافق‌تر، درست‌تر، از خطر دورتر و البته به مقصود نزدیک تر است. غذا باید سریع الهضم، لذیذ و خوشبو باشد. در بکارگیری داروهایی که مقوی نیروی جنسی‌اند نیز باید غذا مدنظرگرفته شود. غذا باید مناسب باشد تا دارو موثر واقع شود. باید به این نکته توجه کردکه هر دارویی در هر مزاجی موثر نیست؛ چه بسا با وجود یکسان بودن مزاج هم یک دارو در شخصی اثر بخش و در دیگری بی‌اثر است حتی ممکن است یک دارو در مورد همان شخص با وجود عدم تغییر مزاج، زمانی مفید باشد و زمانی دیگر نه. از این روست که در یک نسخه داروهای متعدد تجویز می‌گردد که اگر یکی از آنها بی‌نتیجه بوده، بیمار به سراغ دیگری برود و از درمان ناامید نگردد.
  • تدابیری که برای تقویت نیروی جنسی اعمال می‌شود اکثرا توجه به گرمی بخشیدن، ترطیب و تنفیخ (تولید نفخ و باد مفید) و گرم کردن پشت و کلیه‌ها دارد. که برای این منظور کمادات و مروخات مثل روغن بان و روغن پنبه دانه گرم کرده استفاده می‌شود.
  • بهترین طریق استعمال داروها و غذاها این چنین است که بعد از حمام و روغن مالی بدن با روغن زنبق و سوسن و نرگس و امثال این‌ها باشد. بعد از تناول غذاهای مقوی باه کمی شربت رضوی بنوشند. پاها را با آب گرم بشویند و مروخات (شل کننده) استعمال کنند. در زمان مصرف داروها و غذاهای مقوی نیروی باروری، از خوردن ترشی‌جات پرهیز شود. روغن‌های مالیدنی مناسب بر پا و اندامان وابسته بمالند و بخوابند. در تقویت نیروی جنسی نقش اشیای خوشبو (عطریات، ادویه‌جات و روغن‌های خوشبو) بسیار قوی است. روغن مالی بدن و کف پا با روغن‌های خوشبو حافظ قوت‌ها و منعش (شعله ور کننده) حرارت و شهوت جنسی است. قبل از مقاربت استفاده از اشیای خوشبو مثل عود، مشک، عنبر، هل که خانم آن را زیر لباس خود گرفته تا به رحم برسد کمک کننده است. بوییدن شکوفه سنجد مقوی نیروی جنسی زنان و بوییدن شکوفه بادام مقوی نیروی جنسی مردان است.
  • مواد غذایی مفید در تقویت نیروی جنسی و باروری
  • میوه‌ها: انگور شیرین، انار شیرین، گلابی، خربزه شیرین رسیده، خرما، انجیر، نارگیل.
  • برای مزاج‌های بسیار گرم هندوانه، خیار و شفتالو نیز مفید است.
  • سبزیجات: نعناع تحریک کننده قوی شهوت جنسی است. تره، شلغم، ترب، شنبلیله، کلم، ترتیزک (شاهی)، هویج، کرفس، خارخسک بالاخص که آب آن را همراه با عسل پخته تا به قوام برسد و منعقد شود، شبدر، مارچوبه، کنگر. برای مزاج‌های بسیارگرم همه سبزی‌های تر حتی کاهو و کدو و حتی خرفه و تخم خرفه مناسب است.
  • *خوردن سبزیجات تر که با روغن بادام یا کنجد پخته باشند هیجان باه را زیاد می‌کند.
  • حبوبات: نخود، باقلی، لوبیا و هر دانه‌ای که نفاخ باشد و غذاییت آن زیاد باشد.
  • در تقویت نیروی جنسی نخود از همه غذاها قوی تر و سودمندتر است، زیرا که گرمی آن معتدل است، مغذی است و در آن رطوبت فضلی می‌باشد که مولد ریح است. اگر آن را در آب بخیسانند و هر صبح یک مشت از آن بخورند بسیار مقوی است. اگر سرد مزاجان آن را با کمی زنجبیل بخورند بهتر است.
  • خشکبار: پسته، فندق، بادام درختی، گردو، مویز، چلغوزه، مغز زبان گنجشک (لسان العصافیر)، حبه الخضرا. مغز چلغوزه را یک شبانه روز در آب خیسانده با مویز سرخ یا شکر بخورند. مغز بادام و قند را با یکدیگر کوبیده، پودر کرده میل نمایند.
  • چهار مغز: یک قاشق غذاخوری از پودر مخلوط پسته، بادام، فندق، گردو در یک لیوان شیر با دو عدد خرما.
  • خرما با مغز بادام: هسته خرما را درآورده و مغز بادام درختی که پوست نازک قهوه‌ای آن برداشته شده باشد را در خرما گذاشته و با هم میل شود.
  • گوشت‌ها: گوشت گوسفند و بره، گوشت شتر، خروس خانگی، مرغابی، جوجه مرغ، مرغ پر گوشت، جوجه کبوتر، دراج، گنجشک، میگو، ماهی تازه (برای گرم مزاجان) اوزون برون، ماهی سقنقور مخصوصا دم آن. ماهی ریز تازه و هر ماهی که مایل به گرمی باشد.
  • اگر طبیعت ماهی سرد باشد و یا سرد مزاجان در صورت مصرف، ماهی را با زنجبیل، فلفل، میخک و دارچین بخورند. ماهی را با روغن زیتون یا کنجد بپزند و با پیاز خام میل کنند.
  • هر گوشتی که برای تقویت نیروی جنسی در غذا مصرف می‌شود، نباید در روغن سرخ شود. گوشت سرخ شده از تاثیر غذایی اش کاسته می‌شود و بهره چندانی ندارد. ضمنا گوشت باید از حیوان فربه و جوان باشد.
  • شیرگاو و روغن آن (مسکه)، سرشیرگاوی با شکر، شیر شتر، شیر گوسفند، شیر بز و برای گرم مزاجان ماست مفیدند. شیر شتر در تقویت غریزه جنسی بسیار موثر است. به مدت 20 روز، هر روز به مقداری که قابل هضم باشد و بر معده سنگینی نکند مصرف شود.
  • مغز گنجشک، مغز کبوتر، مغز مرغابی، مغز بره با نمک، تخم ماهی (خاویار)، تخم پرندگان مخصوصا تخم کبک، کبوتر، گنجشک، تخم مرغ، تخم مرغابی و اردک.
  • ادویه جات: فلفل، دارچین، زنجبیل، میخک، زعفران، خولنجان، کبابه چینی، نمک ماهی سقنقور. اگر به نمک مصرفی در غذاها زنجبیل پودر شده اضافه شود بسیار موثر است.
  • سیر، پیاز خصوصا بریان شده، بهمن سرخ و سفید، قسط شیرین، خصیه الثعلب، عاقرقرحا، سورنجان، سعد، شقاقل.
  • شکر سرخ، عسل، ترنجبین، روغن گاو، پنیر مایه‌ها، گلقند.
  • *ترنجبین در جوانان مولد منی و در پیران مقلل منی است.
  • *خوردن پنیر مایه شتری که تازه از شیر گرفته شده باشد به اندازه دو دهم گرم با آب سودمند است.
  • *پنیر مایه گوساله یا پنیر مایه شتر را خشک کرده هنگامی که قصد استفاده از آن را دارند به اندازه یک نخود از آن را 12 ساعت در 30 مثقال آب حل کرده و بخورند اگر موجب درد و آزار شد، با آب سرد حمام کنند.
  • نوشیدنی‌ها: آب آهن تاب، آب عسل، آبی که نخود در آن خیسانده باشند، شربت مویز یا شربت رضوی امام رضا (علیه السلام)
  • آب نخود: آبی که نخود را دو شبانه روز در آن خیس کرده باشند، باعث نعوظ و تقویت آلات تناسلی می‌شود. یا نخود را شب در مقداری آب خیسانده صبح آب آن را با عسل یا قند مخلوط کرده بنوشند، پوست نخود را گرفته بر حسب تحمل هاضمه بخورند که در داروهای مفرد هیچ چیزی به این نمی‌رسد.
  • مربای زنجبیل، مربای شقاقل، مربای هویج. مربای هویج برانگیزاننده نیروی جنسی است اگر با شکر و عسل و زنجبیل درست شود.
  • غذاها: شیر برنج، کله پاچه، آبگوشت قلم، خورشت کنگر، خورشت کرفس، آش هویج با کلم و گوشت، آش شلغم، انواع خاگینه‌ها، کوکوها و قلیه‌ها که از سبزیجات و گوشت‌های نامبرده درست شده باشد، کوکوی تره با زرده تخم مرغ، زرده تخم مرغ نیم بند، سوپ جوجه حلیم اگر از گندم، نخود، لوبیا و گوشت گوسفند جوان فربه یا گوشت مرغابی باشد و با روغن تازه و دارچین و عسل میل شود.
  • زرده تخم مرغ نیم برشت یا نیم بند با کندر، تخم هویج کوبیده، دارچین، فلفل، خولنجان، نمک ماهی سقنقور. زرده تخم مرغ نیم بند با نمک سقنقور و آنغوزه مخصوصا بعد از استحمام و مالیدن روغن یاسمین و سوسن بسیار قوی است.
  • اگر ضعف از سردی باشد، زرده تخم مرغ نیم برشت با تخم ترتیزک میل شود.
  • شیر تازه با میخک، دارچین و عسل یا شیر تازه گاو با 5/2 گرم خولنجان بسیار سودمندند. همچنین شیر گوسفند با تخم گزنه.
  • تخم ترتیزک، تخم ترب، مغز تخم خربزه به اندازه مساوی جداجدا ساییده به اندازه 8گرم با شیر تازه ناشتا بخورند.
  • اگر ضعف باه از سردی باشد، مغز تمرهندی را کوبیده با شیر گاو میل شود.
  • آرد نخود را در شیر تازه بز یا گوسفند پخته با دارچین و شکر میل شود. (فرنی با آرد نخود)
  • نخود را در آب برگ خارخاسک (یا عرق خارخاسک) خیسانده، خشک کرده سپس پودر نمایند. با هم وزنش شکر مخلوط کرده به اندازه یک کف دست با شیر گاو بخورند.
  • خاگینه تخم ماهی: تخم ماهی را بریان کرده با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و بهم بزنند سپس کمی تره خرد شده، پودر دارچین و زنجبیل و نمک افزوده در تابه‌ای که روغن در آن داغ شده ریخته تا بپزد.
  • خاگینه تخم مرغ: یک عدد پیاز را خرد کرده در روغن حیوانی بریان کنند، تخم مرغ را در آن شکسته تا به شکل خاگینه شود. (اگر فقط زرده تخم مرغ باشد بهتر است) خاگینه‌ای که از زرده تخم مرغ، تخم گزنه، پیاز، مغز چلغوزه، زنجبیل و روغن گاو درست شده باشد، بسیار مقوی است.
  • حریره‌ای که از آرد جو، مغز بادام پوست کنده، شیر و شکر تهیه شود.
  • خوراک از گوشت بزغاله یک ساله با پیاز، نخود، شلغم. یا پیاز، شلغم و تخم پرندگان با روغن گاو پخته شود.
  • یک عدد زرده تخم مرغ، روغن زرد، آب پیاز سرخ، عسل به اندازه زرده با هم مخلوط کرده‌‌روی آتش گرم کرده بخورند. تا چهل روز به این روش عمل کنند. دوغ و ترشی‌جات نخورند، غذای مقوی مصرف کنند. در تقویت نیروی جنسی و تولید منی بی‌نظیر است.
  • انجیر تازه یا خشک را با مغزگردو و تخم کرفس کوبیده، شکر و روغن گاو برابر آنها افزوده به شکل شکلات درآورده میل کنند.
  • نخود بریان و خارخسک به اندازه مساوی کوبیده با هم وزنشان شکر مخلوط کرده، صبح و شب هر روز بخورند که در افزایش منی و تقویت کلیه و آلات تناسلی نفع عجیبی دارد. خوردن نخود بریان با مغز بادام مساوی هم نیز، هر صبح و شب بسیار مقوی است.
  • چهار عدد خرما را جوکوب کرده با مقداری نخود خام در آب بخیسانند، صبح و شب نخود را بخورند و آب آن را بنوشند.
  • آب پیاز را با برابرش عسل بجوشانند تا عسل باقی بماند. هر شب یک قاشق تا دو قاشق غذا خوری با آب گرم میل شود. یا آب پیاز را با دو برابر عسل‌‌روی شعله ملایم بپزند تا سفت شود، هنگام خواب دو قاشق غذا خوری میل شود. یا آب پیاز را با دو برابرش شیر گاو و هم وزنش قند بپزند تا سفت شود هر روز 40گرم مصرف شود. این از قبلی معتدل تر است. اگر مزاج گرم باشد آب انار بخورند.
  • سوپ: هویج، پیاز و شلغم را کوبیده یا رنده کرده با باقلی و نخود و عسل و گوشت نرم بپزند و با ادویه‌جات گرم بخورند.
  • قلیه نرگسی: با گوشت، هویج، تره، نخود، باقلی و زرده تخم مرغ و نمک که با زنجبیل ترکیب شده باشد. از غذاهای مفید برای نیروی جنسی است. اگر کمی عسل در قلیه بریزند قوی‌تر می‌شود.
  • آش شلغم: که از گوشت بره، شلغم، هویج، لوبیا، روغن گاو، کنگر، پیاز و تره تهیه می‌شود.
  • گوشت قرمز را خوب بپزند تا از استخوان جدا شود. آب گوشت را صاف کرده و عصاره آن را بگیرند، پس از آن گندم را پخته شیره کشیده مقداری شیر، پیه مرغابی، پودر نارگیل به آن اضافه کنند تا سفت شود. عصاره گوشت را به ترکیبی که گفته شد اضافه کنند.
  • یک عدد جوجه خروس را در آب بپزند. وقتی گوشت آن کاملا پخت آب آن را صاف کرده و به اندازه یک سوم آن آب پیاز سفید و نصف آب پیاز، عسل در آب جوجه ریخته، بجوشانند تا سفت شود. صبح ناشتا و شب هنگام خواب بخورند.
  • دواءالترنجبین: 200 گرم ترنجبین را در نیم لیتر شیر تازه بپزند تا به قوام عسل در بیاید. هر روز ناشتا 40گرم از آن میل شود. سردمزاجان همراه با دارچین، شکر، زنجبیل مصرف کنند. اگر ممکن باشد با شیر شتر درست کنند و بعد از غذا به جای آب بنوشند.
  • شربت: هویج و انجیر را با هم در آب زیاد بجوشانند سپس آن را صاف کرده، مویز دانه برداشته را در آن بپزند و مجددا صاف کنند با قند و شکر ‌‌روی شعله قرار داده تا باز بجوشد و به قوام بیاید.
  • اگر در خوردن گنجشک مداومت شود و به جای آب شیر نوشیده شود باعث تکثر منی و نعوظ می‌شود.
  • شما می‌توانید از غذاهای معرفی شده به صورت دوره‌ای و سلیقه‌ای استفاده نمایید.
  • ضعیف کننده‌های نیروی جنسی
  • استعمال گلاب، بوییدن گل سرخ، بوییدن شکوفه بادام شیرین در زنان، مداومت در خوردن ترشی‌ها و مبردات (سردی‌ها) و مرطبات مگر در گرم مزاجان، حرکات عنیفه (حرکات سخت و شدید)، در جای سخت و نمناک خوابیدن، ایستادن و راه رفتن، زیاد فکرکردن، مغموم بودن، ناشتا آب سرد نوشیدن، زیاد فصد و حجامت کردن، زیاد مسهل خوردن، استفاده از مخدرات. جماع با حایض و پیرزن وکودک کمتر از سیزده سال و زنی که مدتی جماع نکرده، استمنا با دست و لواط کردن. چیزهای باد شکن مثل زیره سبز و سیاه، اسفند، مرزنجوش، هر چیز خشک کننده مثل شاهدانه، ارزن، عدس، و چیزهای سرد و خشک مثل نیلوفر، کافور، گشنیز، اسفرزه. ترشی جات (سرکه و...) به خصوص چیزهای ترش و قابض مثل سماق، ریواس، سیب ترش، به ترش و نارنج. چیزهایی که آب زیادی دارند مثل کاهو، کدو، خیار وخرفه مگر در کسانی که مزاجشان بسیار گرم است. مصرف کدو سبز و میوه‌های سرد به سبب سردی که در مایع منی ایجاد می‌کنند به زن ضرر می‌رسانند، مگر در موردی که مرد انزال سریع دارد این میوه‌ها مفید است.
  • ­
  • تدابیر قوه باه آقایان
  • پرهیزات:
  • سرکه، ترشیجات، لبنیات مخصوصا (ماست)، پنیر، کافور (خوردنی و بو کردنی)، شکوفه سنجد (خوردنی و بو کردنی)، مصرف اعتیاد و سیگار، نگاه کردن به تصاویر و فیلم‌های ناشایست در دراز مدت، کاهو، خشخاش، خرفه، خیار، لیمو ترش، کیوی، بو کردن عطرهای سرد (مانند گل سرخ و.. .)
  • توصیه‌ها:
  • زرده تخم مرغ با پیاز وجوز هندی یا کندر و.. .
  • چهار مغزها (بادام، پسته، فندق، گردو) با عسل. حتما مغزها خام باشند.
  • شیربرنج، مفرحات مغزو قلب، ورق طلا و نقره، مربای شقاقل، مربای زنجبیل، مربای هویج، خوردن خامه با عسل (با احتیاط به خاطر چربی زیاد)، آبگوشت، کله پاچه، معجون الثوم، معجون خبث الحدید، حلواهای گرم که گردو و شیر، 4 مغزها باشد بهتراست، خوردن غذاهای تند و تیز در صورت نبودن منع- غذاهایی که تولید خون خوب کنند مانند (انجیر، توت، گوشت پرندگان هوایی و …. روغن حیوانی، خوردن ماهی‌های گرم آبی با روغن بریان شده، خوردن شلغم، خرما با شیر گاو یا گوسفند، خوردن مومیایی با عسل، مربای به، گلقند و ....

­





طریقه آماده کردن محلول های گیاهی بسته به نوع گیاه متفاوت است .

روش معمول:

معمولاً گیاهان و قسمتهای مختلف آنها باید به مدت 15 دقیقه در آب بجوشند. سپس حرارت را قطع کرده و 15 دقیقه به حال خود بگذارید و سپس آن را صاف کرده و درون ظرف دردار شیشه ای می ریزیم. برای تهیه جوشانده های غلیظ تر می توان مقدار گیاه را چند برابر کرد.دم کرده یا جوشانده بمدت یک تا چند روز در یخچال قابل نگه داری است. ولی بعد از چند روز به علت تکثیر باکتری ها نه تنها خواص خود را از دست می دهد ،بلکه ممکن است خطرناک هم باشد.

روش های دیگر:

1-یک قاشق سوپ خوری علف خشک گیاهی را در یک استکان آب جوش بریزید در ظرف را ببندید و بعد از 15 -20 دقیقه آن را صاف نمائید.

2-در بعضی موارد محلول را بدون حرارت آماده می کنند. یک قاشق سوپ خوری علف خشک را با یک استکان آب جوشیده سرد مخلوط کنید.

3-همین مقدار علف خشک شده را در آب بریزید و ظرف را روی بخار یا داخل آب جوش قرار دهید و بمدت 5 تا 15 دقیقه نگاه دارید بعد از سرد شدن محلول را بوسیله پارچه سفید پنبه ای صاف کنید و در صورت لزوم با اضافه کردن آب­ جوشیده سرد شده حجم آن را تا مقدار معینی افزایش دهید.

4-برای تهیه جوشانده گیاهی علف خشک را ریز کنید و در آب جوش بریزید و حدود 15 تا 20 دقیقه بجوشانید. بعد از 10 تا 15 دقیقه که سرد شد جوشانده را صاف کنید و با اضافه کردن آب جوشیده سرد شده حجم جوشانده را تا مقدار معینی افزایش دهید.

اگر جوشانده را از مواد بلوطی (مثلاً­ پوست درخت بلوط) تهیه می کنید. باید آن را بعد از برداشتن از روی شعله بلافاصله صاف کنید.

محلول ها و جوشانده ها خیلی زود فاسد می شوند به همین علت باید در جای خنک و تاریک نگهداری شوند و مدت نگهداری آنها باید کمتر از سه شبانه روز باشد.

«محلول الکلی» را از الکل 40 تا 70 درجه درست می کنند.

روی علف خشک الکل می ریزند و در ظرف را محکم می بندند و در جای تاریک قرار می دهند بعد از هفت شبانه روز محلول آماده است آن را صاف و استفاده نمائید.

محلول های الکلی را می توان تا مدت زیادی نگهداری نمود.




ک‍فیر، نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه‌های کفیر است که سر‌منشاء آن کوه‌های قفقاز در روسیه است.


مصرف نوشیدنی‌های تخمیری با وجود انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی می‌تواند جانشین مناسبی برای نوشیدنی‌های مصنوعی که با انواع رنگ‌های مصنوعی، شکر و مواد شیمیایی تولید می‌شوند، باشد، چون علاوه بر اینکه خطرات آنها را ندارد، منافع زیادی برای سلامتی دارد.


دانه‌های کفیر، در ظاهر شبیه تکه‌هایی از گل کلم یا مرجان و رشته‌ای از دانه‌ها با قطر دایره 20- 3 میلی متر هستند.


کفیر بر گرفته از کلمه کف« Kef » در زبان ترکی است و به معنای خوشی و لذت است.

­

­

خواص درمانی کفیر:
اصلاح سیستم گوارش در زمان مصرف داروهای آنتی بیوتیک
افزایش حرکات دودی روده و درمان یبوست
جلوگیری از بیماری پوکی استخوان
درمان آلرژی‌ها
درمان اسهال و ضد عفونی کننده محیط روده
درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمی‌توانند شیر بخورند
درمان بیماری‌های گوارشی
درمان فشار‌خون
درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی یا هایپر‌اکتیویتی
رشار از ویتامین‌های گروه ب مانند نیاسین ، پیردوکسین و اسید فولیک
غنی از کلسیم ، فیبر و پروتیئن
مؤثر در زیبایی پوست ( مورد استفاده در کرمها و پاک کننده های آرایشی)
مقاوم کردن سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری زا
ممانعت از نفخ روده‌ای
ممانعت کننده از اثر پرتودهی رادیولوژیک
هضم راحت‌تر شیر و جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن

­جهت تهیه قارچ کفیردرمهاباد به خ سید نظام عطاری وداروهای گیاهی فرهنگ مراجعه نمایید





نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.